Щори

Външни ламелни хоризонтални щори

Описание

Иновативна система за външно засенчване, която регулира светлинния поток и топлината. Чрез промяна на ъгъла на ламелите на външни хоризонтални щори можете да регулирате степента на осветеност на помещенията. А също и да ограничите проникването на нежелани отблясъци, без непременно да ги затъмнявате. Отличен баланс между засенчване и пропускане на дневна светлина. Термоизолационните им характеристики и изчистената визия ги правят незаменим компонент в концепцията за енергийна ефективност.

Външните ламелни хоризонтални щори се монтират от външната страна на прозорците. И представляват стабилна конструкция от висококачествени ламели, които притежават термоизолационни свойства. Чрез промяна на ъгъла на ламелите може да се постигне, както пълно засенчване и уединение в помещенията, така и да се пропусне известно количество светлина.
Външните ламелни хоризонтални щори са предназначени за прозорци на частни домове, за цехове, магазини, складове, производствени помещения и други. Те са не само удобни и лесни за управление, но и изключително дълготрайни и устойчиви на климатичните промени. Изработени са от материали, които не променят цвета и качествата си. А също така не се деформират при вятър, топлина или студ. Светлоотразителните им свойства способстват за отблъскване на вредните UV лъчи и осигуряване на оптимални условия за почивка или работа в помещенията, в които са монтирани. С избора на някой от моделите външни ламелни хоризонтални щори, не само успешно елиминирате слънчевите отблясъци, но и изключително добра изолация на вътрешността на помещенията.

Галерия

изпрати запитване

други предложения

Хоризонтални алуминиеви щори “Макси”

Руло щори “Ден & Нощ”

Римски щори

Дървени хоризонтални щори

Външни ролетни щори

Вертикални текстилни и алуминиеви щори

Външни ламелни хоризонтални щори