Новини

Защо да изберем безпрофилно остъкляване?

Сподели чрез:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Безпрофилно остъкляване или т.нар. безпрофилна дограма се характеризира с изчистен дизайн и максимална възможност за видимост. То представлява набор от стъклени панели, които се плъзгат по специални релси, без рокли.

Тенденцията за безпрофилно остъкляване бележи бум от 20 години насам. Това е така, защото все повече в нашия свят навлиза идеята за минимализъм. Този вид остъкление придава елегантност и простота на дизайна на сградата. Първоначалната идея е била този вид остъкление да защитят пространствата, без да се променя стила на сградата.

безпрофилно-остъкление-мегастил

Избора на този вид остъкляване улеснява нашето ежедневие, като осигурява максимална пропускливост на светлина и шумоизолация. Липсата на вертикални профили гарантира цялостна видимост на гледката пред Вас и предоставя усещане за простор.

Вие сами избирате дали да отворите всички крила и да създадете открито пространство, дали да затворите изцяло или да затворите отчасти Вашето помещение. Всички тези удобства предоставят комфорт и уют.

Системата за безпрофилно остъкление се използва лесно, тя е многофункционална, практична и ефективна. Тя бързо става незаменима част от ежедневието на нашите клиенти.

Ако и Вие искате да си подарите красотата на безпрофилното остъкляване, може да се свържете с нас чрез контактната ни форма. Наш сътрудник ще отговори на всички Ваши въпроси.

Източници : pixabay.com