Дограма

Aluplast IDEAL 8000

Описание

Прозоречната система IDEAL 8000

Комбинация от най-модерните технически решения за постигане на превъзходни характеристики. Тя осигурява топлина, спокойствие, сигурност и изключителни естетика на прозорците. Получавате качеството, което заслужавате с шест камерна дограма от МЕГАСТИЛ.

Избирайки прозоречната система IDEAL 8000, избирате продукт от най-висок клас. При него качеството на профилите и използваните материали не подлежат на компромиси. Конструкцията и профилната геометрия са добре премислени. Съчетани с наличните технологии, които осигуряват отлична статика. А също така дългосрочно запазване на функцията на прозореца и безпроблемна експлоатация.

Мултифункционалност


Серията Ideal 8000 (шест камерна) е мултифункционална система, използваща технологията MULTIFALZ, т.е. опция за избор на технологията за лепене на стъклопакета.

Благодарение на новата геометрия на жлеба на стъклодържача, става възможно не само обикновено остъкляване, но и лепенето на стъклопакета. Тези технологии могат да се използват взаимозаменяемо или комбинирано, в зависимост от конкретните нужди.

Например съществува възможност за подобряване на термичните свойства на конструкцията чрез премахване на стоманената армировка и залепване на стъклопакета. Или прилагане при прозорци с по-големи размери, цветове и др. както стоманена армировка, така и технология за лепене на стъклопакети.

6-камерна с профил с дълбочина 85 мм и тройна система за запечатване, която позволява нанасяне на стъкло с дебелина 51 мм;

 

галерия

изпрати запитване

други предложения

Безпрофилно остъкление

VIVA PLAST TBO 70

VIVA PLAST 7500

VEKA SOFTLINE 82

VEKA SOFTLINE 70

REHAU EURO DESIGN 70

GEALAN S8000

ETEM E75