Дограма

Aluplast IDEAL 7000

Описание

Серията Idea7000

Мултифункционална система, дограма Aluplast IDEAL, използваща технологията MULTIFALZ. Това означава опция за избор на технологията за лепене на стъклопакета. Благодарение на новата геометрия на жлеба на стъклодържача, става възможно не само обикновено остъкляване, но и лепенето на стъклопакета. Тези технологии могат да се използват взаимозаменяемо или комбинирано. Например съществува възможност за подобряване на термичните свойства на конструкцията чрез премахване на стоманената армировка и залепване на стъклопакета или прилагане при прозорци с по-големи размери, цветове и други. А също и както стоманена армировка, така и технология за лепене на стъклопакети.

IDEAL 7000

Идеален пример за “хибридно” решение, при което от една страна увеличаваме дълбочината на вградените профили до 85 mm, увеличаваме броя на камерите, влагаме енергоспестяващи стъклопакети с ширина 51 mm. А от друга страна премахваме стоманените армировки. Т.е. елементите, които негативно влияят на топлинните свойства на конструкцията.

Шест камерна дограма от Aluplast.

Това е система с външно уплътнение, което дава възможност да се предлага енергоспестяващо решение и за фиксирани остъклени конструкции без необходимост от адаптери.

Голямата камера със солидна стоманена армировка гарантира стабилност на рамката.

Системата позволява свободно свързване на рамките с други серии профили с дълбочина 85 mm.

галерия

изпрати запитване

други предложения

Безпрофилно остъкление

VIVA PLAST TBO 70

VIVA PLAST 7500

VEKA SOFTLINE 82

VEKA SOFTLINE 70

REHAU EURO DESIGN 70

GEALAN S8000

ETEM E75