Новини

Добре дошли в обновения уеб сайт на MEGASTIL

МЕГАСТИЛ - 20 години опит и над 10 хиляди доволни клиенти.

Сподели чрез:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Добре дошли в новия уеб сайт на MEGASTIL.

MEGASTIL е фирма с 20 години опит в това, да прави Вашите домове още по-уютни. Работили сме с над 10 хиляди клиента. Те избраха да ни се доверят, защото ние гарантираме за качество, коректност, изпълнение в рамките на поставените срокове и съобразяване с всички желания на клиента.

Създадохме нашия нов уеб сайт на MEGASTIL, защото през всички години работа сме се стремели към иновации и модернизация.

Намерете бързо и лесно, търсената от Вас информация

Структурата на сайта е създадена да бъде интуитивна. Това е така, за да се ориентирате бързо и лесно и да достигнете до търсената информация.

Разхождайки се в уеб сайтът, ще откриете всички продукти – дограма, врати, парапети и щори, както и техните производители. Ще имате възможност да прочетете техническа характеристика и да разгледате галерия.

В страница “Контакти” можете да отправите всички Ваши запитвания или да се свържете с нас на предоставените телефони или имейл.

Нещо ново

Всеки месец ще качваме информация относно промоции, иновации и любопитни факти от нашата сфера. Следете ни, за да бъдете информирани и в крак с всичко ново.